Az egyszerű, de nagyszerű megoldás

A 2021 szeptemberétől elérhető Epson EcoTank L1250-es A4-es színes egyfunkciósnyomtató használatával otthon is elérhetővé válhat a minőségi, mégis gazdaságos nyomtatás. Ajánljuk olyan háztartásokba és irodákba, ahol napi, vagy heti szinten használnának színes nyomtatást, például brossúrák, diagrammok, prezentációk, képek, reklámanyagok nyomtatására. A felhasználása végtelen lehetőségeket rejt magában.

A felhasznált lapköltség szinte minimálisra csökkenthető. Hiszen az akár 8100 oldalnyi fekete és 6500 oldal színes tintának köszönhetően akár 3 évre is eltolható a tintapatron élettartama, valamint a csere palackok nagy kapacitásuk miatt sokáig kitartanak.

Kompakt méretéből adódóan kis helyen is elfér, így kellő társ lehet kisebb irodákba vagy lakásokba. További előnye a kiömlésmentes újra töltés lehetősége, így koszmentessé válhat az időszakonként szükséges patroncsere is.

Számos csatlakoztatási módjának köszönhetően elérheti az eszközt telefonról, táblagépről, számítógépről is tetszőlegesen WIFI, vagy USB csatlakoztatásáva, így rengeteg időt megspórolhat ezen lehetőségek igénybevételével. Valamint egyszerre akár 8 eszközzel is csatlakozhat,így válhat könnyebbé és gyorsabbá a nyomtatás.

Az Epson Smart Panel app letöltésével igénybe vehető az egyszerű és gyors nyomtatás okos eszközökről,valamint használatával kezelheti a nyomtató funkcióit és különféle beállításait, ami különösen hasznos lehet időgazdálkodás szempontjából.