Kollegáink készséggel állnak rendelkezésére (Várjuk jelentkezését)

Üzletünk és bemutatótermünk címe:
Budapest, 1132 Váci út 64/a
Telefonszámok:
+36-1-919REMOVE-3363REMOVE
+36-70-369REMOVE-1873REMOVE
Fax:
+36-1-350REMOVE-2398REMOVE
Nyitvatartás munkanapokon:
Hétfőtől - Csütörtökig: 9 - 17 óráig
Pénteken: 9 - 16 óráig
Adatvédelmi azonosítónk:
02485-0001
Tárhelyszolgáltató:
Négypólus Kft, 23VNET Kft.
Kapcsolattartók:
Stefán Edina
értékesítési vezető
Kovács Adrienn
Nyomtatók,kellékanyagok, szerviz, garanciális ügyintés

Központi cím: ecoprintingREMOVE@ecoprinting.hu
Fontos dokumentumok:  

EPSON bemutató termük jól megközelíthető helyen a Váci úton, Budapest üzleti negyedében, a Lehel tér és a Dózsa György út között található.

Rólunk

Cégünk 1996 óta van jelen az irodatechnikai piacon. Bemutató termünk a XIII. kerület Váci úton, Budapest üzleti negyedében található,mely hétfőtől csütörtökig 9-tól 17 óráig, pénteken pedig 9-tól 16 óráig várja ügyfeleinket.

EPSON SZALON – IRODATECHNIKAI BEMUTATÓTEREM

Cégünk az EPSON Magyarország Kft-vel közösen 2022. február 1-én EPSON Szalon néven nyitotta meg  budapesti bemutatótermét a Váci úton, a Lehel tér és a Dózsa György út között. Így minden érdeklődő számára könnyen elérhetővé vált az EPSON teljes termék palettája, beleértve az eredeti, gyári kellékanyagokat is. Az új bemutatóterem létrehozása azért vált fontossá, mert eddig nem minden esetben volt lehetősége a felhasználóknak európai színvonalon és környezetben közvetlenül megnézni vagy kipróbálni az EPSON készülékeket. Az EPSON Szalonban minden érdeklődő tájékoztatást kap a a legújabb készülékek paramétereiről, valamint tanácsokkal is ellátjuk azzal kapcsolatban, hogy az adott irodatechnikai, nyomtatási igényeiket melyik készülékkel lehet a leghatékonyabban megoldani. Miután cégünk jogosult az EPSON készülékek garanciális és garancián túli javítására  is, teljes körű szolgáltatás vehető igénybe.

A szalon központi elhelyezkedése miatt személyautóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A parkolási lehetőség biztosított. Bemutatótermünkben kipróbálható többféle EPSON nyomtató. Felkészült kollégáink a termékekkel kapcsolaton készségesen nyújtanak segítséget a vásárláshoz, hasznos tanácsokkal látják el ügyfeleinket. A megrendelt termékekre ingyenes kiszállítást biztosítunk Budapest.  Ügyfeleink kérésére az új termékekről folyamatos tájékoztatást adunk. Ügyfeleink számára egy 8 vonalas telefonhálózat biztosítja a problémamentes elérhetőséget. Lehetőség van készpénzzel, előre utalással fizetni, emellett a kártyás fizetés is megoldott. Oldalunkon lehetőség van termék összehasonlításra, mely jelentősen megkönnyítheti a választást. Folyamatosan frissülő, jelentős raktárkészlettel rendelkezünk.