Fotónyomtatás felsőfokon otthonról is

A 2020-ban bemutatott Epson SureColor SC-P700 fotónyomtatóval valósággá válik a képi világ, megelevenednek a digitális képek. Minőségi nyomtatást nyújt A3+-os méretig, így a fényképezés világát kedvelőknek magasan ajánlott kipróbálni, mert garantáltan beleszeretnek.

Profi-,félprofi-, hobbifotósok számára kifejlesztett készülékkel részletgazdag,teltebb textúrájú képek állíthatóak elő, köszönhetően az UltraChrome Pro 10 tintáinak, az új F10-es nyomtatófejnek és a fekete-árnyalatjavító technológiának. Ezen együttesnek hála precízen reprodukálhatóak a képernyőn látható fotók. Ráadásként elegáns megjelenése miatt bármilyen irodai, vagy otthoni környezetbe is könnyen illeszthető.

Másik előnye, könnyű használhatósága. A testreszabható kezelőfelülettel, belső világítással, automatikus lapadagolóval és a beépített tengely nélküli tekercspapír egységgel játszi könnyedséggel végezhető a nyomtatás. Az innovatív beépített F10-es nyomtatófej lehetővé teszi a fekete tinták közötti váltást, a könnyen beállítható nyomathordozó- profillal és az okos eszközökről való nyomtatás lehetőségével megvalósítható a kényelmes és gyors nyomtatás együttese.

A kiegészítő-hulladéktartályának köszönhetően még jobban növelhető a felhasználói élmény azáltal, hogy lehetővé teszi a hulladéktinta-tartály élettartamának végéhez közeledve az alacsony tintaszintek melletti nyomtatást is. Ez egy második esély, mielőtt cserélni kellene a tintatartályokat, azonban fontos lehet tartalékba helyezni pár patront,az ehhez hasonló váratlan helyzetek elkerülése érdekében. Ugyanakkor a nyomtatóra is számíthatunk, mert kijelzi, amikor patroncserére van szükség.