Lendítse fel vállalkozását új eszközökkel, kedvezőfinanszírozással!


Ön helyett megvesszük akiválasztott konfigurációt, illetve eszközöket, melyeket a választottfutamidőre az Ön használatába adunk.


Eszközeink beszerzése kapcsánlehetőség van azok finanszírozására, a vásárlás (beruházás) helyett tehátügyfeleink választhatják a 100%-ban költségként elszámolható pénzügyi lízingetis, amelynek fő jellemzői:

  • önrész nélkül vehető igénybe (önerő nem szükséges tehát és nemis lehetséges),
  • fix Forint vagy fix EUR alapon (egyelőre felénk csak HUF-bantudnak fizetni ügyfeleink),
  • legalább 24, legfeljebb 60 hónapos futamidőre,
  • a havidíj 100%-ban elszámolható költségként, így ügyfeleinkcsökkenthetik adóterheiket, ún. mérlegen kívüli tételről van tehát szó.


Finanszírozó partnerünk a Grenkeleasing Magyarország Kft. (amely a Grenkeleasing AG, a FrankfurtiÉrtéktőzsdén jegyzett német cég magyarországi leányvállalata).


A finanszírozási igényeket,amennyiben azok hiánytalanok, 24-48 órán belül feldolgozásra kerülnek.


Szerződéseskondícióink rövid leírása:

A cégünkáltal ajánlott konstrukció szerint a GRENKELEASING Magyarország Kft.megvásárolja a Megrendelő által kiválasztott eszközt, és - a PolgáriTörvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § (1) bekezdése szerinti -pénzügyi lízingszerződés keretében adja a Megrendelő használatába.


Amegkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján atartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási ésbeszámolási szabályok az irányadóak.


Aszerződés egyebekben nem minősül a hitelintézetekről és a pénzügyivállalkozásokról szóló törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerződésszerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.


Apénzügyi finanszírozás mellett üzemeltetési konstrukciókkal is állunkrendelkezésre, garancia időn belül és utána is.


Amennyiben előbbiekkel kapcsolatosanbármilyen kérdés merül fel, keressen minket:


+36 1 919 3363

+36 70 369 1873

info@printershop.hu